Αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών 2019

Η αφίσα για το καρναβάλι των μικρών  επιλέχτηκε μέσα από 76 προτάσεις που κατατέθηκαν από δημοτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Αφίσας του Καρναβαλιού των Μικρών 2019, που οργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» προσκαλώντας τα παιδιά των σχολείων της Αχαϊας να εκφραστούν «καρναβαλικά».

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη της αφίσας που θα αποτελέσει την Αφίσα Προβολής του Καρναβαλιού των Μικρών, στο πλαίσιο του Πατρινού Καρναβαλιού 2019. H θεματική της αφίσας έπρεπε να κινείται γύρω από την Τεχνολογία και τον ρόλο που παίζει και τη θέση που καταλαμβάνει στη ζωή και την καθημερινότητα των παιδιών.

Οι πρωτότυπες δημιουργικές προτάσεις που κατατέθηκαν, όπως προέβλεπε ο διαγωνισμός, ήταν ζωγραφισμένες ή σχεδιασμένες, έγχρωμες σε χαρτί διαστάσεων Α3 με κατακόρυφο σχεδιασμό.

Η φετινή αφίσα είναι έργο των παιδιών των σχολείων του νομού Αχαϊας, της ψυχής του Καρναβαλιού των Μικρών. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό που κατέθεσαν τις προτάσεις τους και συγχαίρει τους νικητές του διαγωνισμού.