Η Τελετή Λήξης και BONEY M

το μεγάλο τελευταίο ραντεβού των Πατρινών και των χιλιάδων επισκεπτών θα δοθεί στις 21.00 με σημείο συνάντησης τον Μόλο της Αγίου Νικολάου.

Εκεί θα ξετυλιχτεί η τελευταία πράξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2017, ο αποχαιρετισμός της φετινής μεγάλης γιορτής της Πάτρας και παράλληλα θα δοθεί το σύνθημα για την έναρξη της επόμενης.

Η τελετή λήξης θα αρχίσει με ένα 20λεπτο μουσικό πρόγραμμα σε latin, samba, jazz, disco ρυθμούς από τη νεοσύστατη 35μελή Ορχήστρα Πνευστών «Πατρεύς», αποτελούμενη από επαγγελματίες μουσικούς νεαρής ηλικίας και στελεχωμένη με τη διαδικασία ακροάσεων την οποία έλεγχαν διακεκριμένοι μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της ορχήστρας έχουν οι Ευρυσθένης Χατζηγιάννης και Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος.

Ο Δήμαρχος  Πατρέων Κώστα Πελετίδης θα κηρύξει τη λήξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 και ταυτόχρονα την έναρξη του επόμενου, του Πατρινού Καρναβαλιού του 2018 (του χρόνου η τελευταία Κυριακή της κορύφωσης θα είναι στις 18 Φεβρουαρίου)  και ευθύς θα δώσει το σύνθημα για την καύση του Καρνάβαλου, ο οποίος μέσα από τις στάχτες του και υπό τους ήχους του «YMCA» από την ορχήστρα «Πατρεύς»  θα μεταδώσει τα μηνύματα της αναγέννησης και της ελπίδας. Αμέσως ένας χείμαρρος πυροτεχνημάτων θα δώσει λάμψη και γιορτινή αίγλη στην καρναβαλική νύχτα φωτίζοντας τον πατραϊκό ουρανό υπό τους καταιγιστικούς ήχους της μουσικής.

O Καρνάβαλος θα παραδοθεί στις φλόγες, ο ουρανός της πόλης θα φωτιστεί από χιλιάδες πυροτεχνήματα σε μια μοναδική στιγμή σε ρυθμό, δύναμη, ένταση.

Η ώρα των Boney M έχει φτάσει! Πριν καλά καλά καταλαγιάσει η λάμψη στον πατραϊκό ουρανό, το θρυλικό συγκρότημα της disco και της χορευτικής μουσικής, που μεσουράνησε στις δεκαετίες του 70 και του 80 στο διεθνές μουσικό στερέωμα, με την ανανεωμένη σύνθεσή του και την front woman της ένδοξης εποχής Maizie Williams θα δώσει το έναυσμα για το τελευταίο απογειωτικό πάρτυ του Πατρινού Καρναβαλιού του 2017.

Οι Boney M υπόσχονται να ανεβάσουν τη θερμοκρασία με όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες: «Daddy Cool», «Rasputin», «Rivers of Babylon», «Ma Baker», «Gotta Go Home», «Brown Girl In the Ring», «One Way Ticket», «Sunny», «Hooray! Hooray! It΄s a Holi-Holiday», «Belfast», που σάρωσαν στα charts και τις πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.