Η Γεωργία Σακκά αναδείχθηκε ως Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού για το έτος 2024. Η επιλογή της από την επιτροπή της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας βασίστηκε όχι μόνο στην ομορφιά της, αλλά και στην προσωπικότητά της και τη σχέση της με το Πατρινό Καρναβάλι και την πόλη της Πάτρας. Αυτά τα κριτήρια έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιλογή της για τον τίτλο της Βασίλισσας.

Η Γεωργία Σακκά, που είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Πάτρα, δραστηριοποιείται ως επαγγελματίας χορεύτρια και δασκάλα χορού στην Αθήνα τα τελευταία 7 χρόνια.Η Γεωργία Σακκά επιλέχθηκε ως Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 με βάση την ομορφιά της, την προσωπικότητά της, καθώς και τη σχέση της με το Πατρινό Καρναβάλι και την Πάτρα. Η επιτροπή επιλογής της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας έδωσε έμφαση σε πολλά κριτήρια για την επιλογή της Βασίλισσας.

Η Γεωργία Σακκά, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Πάτρα, είναι επαγγελματίας χορεύτρια και δασκάλα χορού. Δραστηριοποιείται στην Αθήνα τα τελευταία 7 χρόνια. Η σχέση της με το Πατρινό Καρναβάλι είναι εντονότατη, και έχει συνεργαστεί με το πλήρωμα 86 των Πάρη Λαλιώτη και Αλέξη Γεωργιόπουλου στην περίοδο 2013-2016.

Η επιλογή της Γεωργίας Σακκά αντιπροσωπεύει τη στενή της σύνδεση με το Καρναβάλι και την πόλη της Πάτρας, καθώς και την εμπειρία της στον τομέα του χορού.
Από το 1998 έως το 2009, η Γεωργία Σακκά συμμετείχε στην αγωνιστική ομάδα ρυθμικής γυμναστικής της Γυμναστικής Ένωσης Πάτρας (Γ.Ε. Πάτρας). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κατέκτησε το Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδας και κατέκτησε συνολικά 19 μετάλλια σε διάφορους αγώνες σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, τον Αύγουστο του 2019, η Γεωργία Σακκά συμμετείχε στις τελετές έναρξης και λήξης των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα. Σε αυτές τις εκδηλώσεις, παρουσίασε χορογραφίες υπό την καθοδήγηση του χορογράφου Garry Mardon.