Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο

Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 που παραδοσιακά πραγματοποιείται το πρώτο Σάββατο μετά τη γιορτή του Αγίου Αντωνίου. Έτσι φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου ανοίγοντας με τον καλύτερο τρόπο τη μεγάλη γιορτή της Πάτρας και προσφέροντας μια πρώτης τάξης στους αναρίθμητους φίλους του Πατρινού Καρναβαλιού να το ρίξουν έξω και να ξεφαντώσουν.

Η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας για το Σάββατο έχει προβλέψει δράσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να υποδεχτούμε όλοι μαζί τη μεγάλη γιορτή της Πάτρας που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 17 Μαρτίου με την κορύφωσή της.

Στο πλαίσιο αυτό αύριο (Τρίτη 16 Ιανουαρίου) και ώρα 12.00 στο Δημαρχείο Πατρών θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ από τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και την Πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή με όλες τις πληροφορίες για τις συμμετοχές και το πρόγραμμα της Ημέρας Έναρξης που θα περιλαμβάνουν ως κύριους άξονες τις πρωινές δράσεις και την καθιερωμένη παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου στο Δημαρχείο (11.00-13.00), τις απογευματινές δράσεις (18.00-21.00) και την Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 στην πλατεία Γεωργίου Α΄ (21.00).

Άρωμα Καρναβαλιού ωστόσο στην πόλη θα υπάρχει από την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου (τ΄ Αγιαντωνιού ανήμερα) όπου το Μουσικό Άρμα και η φωνή του Τελάλη του Πατρινού Καρναβαλιού θα προαναγγέλλει την έναρξη της μεγάλης γιορτής.