ΠασαΤρέλα στο 55ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού -2020

Δεύτερη καλλιτεχνική δράση του 55ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που συνδιοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας και το πλήρωμα 222 (νικητής του περσινού παιχνιδιού και οργανωτική ομάδα του φετινού) με τίτλο «ΠασαΤρέλα».

Η Οργανωτική Ομάδα ήδη έδωσε τις οδηγίες της  στα πληρώματα:

«Πάρτε ψαλίδια, μεζούρες, βελόνες, δακτυλήθρες, κοπίδια, πένσες και ηλεκτροκολλητές, βάλτε τρέλα και φαντασία και με οδηγό την οικολογική σας συνείδηση μεγαλουργήστε σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ένα ρούχο «Υψηλής Καρναβαλικής Ραπτικής», φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά.

Τα υλικά δηλαδή που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

Χαρτί, γυαλί, πλαστικό, χαρτόνι, ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, φωτιστικά είδη, μπαταρίες, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο. Οι κατηγορίες αυτές επιλέχθηκαν όπως αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης.

Οι δημιουργίες σας θα παρουσιαστούν από τα μοντέλα της επιλογής σας το Σάββατο 01/02 στην Αγορά Αργύρη, σε μια διαφορετική επίδειξη καρναβαλικής μόδας, το show: “ΠασαΤρέλα”.

 

Η ώρα προσέλευσης στην αγορά Αργύρη είναι 17:55. Ερχόμενοι θα δηλώνετε την συμμετοχή του πληρώματός σας στη γραμματεία! Μην ξεχάσετε Πασαπόρτο και Οβολό. Είπαμε, χωρίς αυτά δεν πάμε πουθενά!!!!

Το μοντέλο και ένας μόνο συνοδός θα οδηγούνται από την ομάδα μας στα καμαρίνια για την προετοιμασία. Οι υπόλοιποι θα πάρετε τις θέσεις σας, για να απολαύσετε το défilé, που θα ξεκινήσει στις 18:55.

Τα μοντέλα-πληρώματα θα περπατήσουν στην πασαρέλα με τυχαία σειρά, που θα προκύψει από κλήρωση. Η Kριτική Eπιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 θα αξιολογήσει τις δημιουργίες σας (μέγιστοι βαθμοί:70). Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες και δε θα χάσετε. Έχουμε και βραβεία. Μην ξεχνιέστε».

Μετά την άκρως επιτυχημένη πρώτη καλλιτεχνική δράση του παιχνιδιού «Κάνε το κομμάτι σου…» στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, που είχε ως καρπούς πολλά ξεχωριστά έργα ζωγραφικής ενταγμένα απολύτως στο πνεύμα του Πατρινού Καρναβαλιού, τη σκυτάλη παίρνει το ερχόμενο Σάββατο στις 17.55 στην Αγορά Αργύρη η φάση «ΠασαΤρέλα» και τα πληρώματα ετοιμάζονται να αναλάβουν εκ νέου καρναβαλική δράση.