Επιτυχημένα εγκαίνια της έκθεσης στολών των πληρωμάτων στην Αγορά Αργύρη

Με πανηγυρικό τρόπο και αθρόα προσέλευση κοινού εγκαινιάστηκε η έκθεση των στολών των πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 στην Αγορά Αργύρη το βράδυ της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου.

Ήταν μια εορταστική εκδήλωση με έντονη καρναβαλική ατμόσφαιρα όπου η Δημοτική Μουσική του Πολιτιστικού Οργανισμού υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Λούκα έδωσε τον αποκριάτικο τόνο με καρναβαλικούς σκοπούς και τραγούδια.

Την έκθεση εγκαινίασε η πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή δίνοντας θερμά συγχαρητήρια στα πληρώματα για τις εντυπωσιακές φετινές δημιουργίες στις στολές τους που εκθέτονται στην Αγορά Αργύρη. Στη βραδιά των εγκαινίων παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Παύλος Σκούρας, τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτρης Δημησιάνος, Σπύρος Κρότσης, Μαρία Παπαηλιού-Μαυροειδή και Βασίλης Παπαϊωάννου, μέλη της Γνωμοδοτικής Επιτροπής, εθελοντές, καρναβαλιστές και δημότες.

Οι στολές των πληρωμάτων, έγιναν αντικείμενο προσοχής και παρατήρησης στη βραδιά των εγκαινίων από τους επισκέπτες που εκφράστηκαν με πολύ καλά σχόλια και τις φωτογράφιζαν.

Μέσω της έκθεσης στολών, το κοινό έρχεται σε επαφή με τις φετινές προτάσεις των πληρωμάτων και έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη συμμετοχή του για τις  παρελάσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου, της κορύφωσης του κεφιού. Στολές με επίκαιρη και διαχρονική θεματολογία, σατιρικές, χιουμοριστικές, καλλιτεχνικές, με έντονα χρώματα, φαντασία, πρωτοτυπία,  αναπτύχθηκαν σε όλη την έκταση της Αγοράς Αργύρη.

H έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 14 Μαρτίου. Ώρες λειτουργίας έκθεσης: καθημερινά 9:00-14:00 και 17:00-21:00 εκτός Σαββατοκύριακου.