faq

Μπορείς να κάνεις κλικ σε αυτόν τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ και να δεις ένα δείγμα απο τα πληρώματα.

Μπορείς να κάνεις κλικ σε αυτόν τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ  και να δεις δείγμα της εκδήλωσης σου

Αν χρησιμοποιήσεις κάποια υπηρεσία μας που δεν προσφέρεται δωρεάν τότε μπορείς να κάνεις κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και να βρεις τη φόρμα που σε ενδιαφέρει. Το φωτογραφικό υλικό πρέπει να το στείλεις από το προσωπικό σου email στο patrascarnival.gr@gmail.com. Αν ο όγκος των δεδομένων είναι μεγάλος, σου προτείνουμε να τα μεταφέρεις μέσω του WeTransfer. 

Η καταχώριση ως επιχείρηση συνοδεύεται από τη συμπλήρωση της αντίστοιχης φόρμας, η οποία θα βρείτε στον κατάλογο των περιπτώσεων συνεργασίας. Έπειτα, θα πρέπει να αποστείλετε το φωτογραφικό υλικό σας από το προσωπικό σας email στο patrascarnival.gr@gmail.com. Αν το μέγεθος των δεδομένων είναι μεγάλο, συνιστούμε τη χρήση του WeTransfer. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να γίνουν δεκτά, τόσο οι πληροφορίες που θα συμπληρώσετε στη φόρμα όσο και το υλικό που θα μας αποστείλετε στο patrascarnival.gr@gmail.com πρέπει να προέρχονται από το ίδιο email. Αν είστε επιχείρηση, το email που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να αναφέρεται σε επίσημη σελίδα της επιχείρησής σας. Συνεπώς, πρέπει να αποστείλετε τον αντίστοιχο σύνδεσμο ως πρόσθετη πληροφορία.

Το προσωπικό σου email που θα χρησιμοποιήσεις πρέπει να είναι το ίδιο και στις πληροφορίες που θα στείλεις, αλλά και στο υλικό που θα αποστείλεις προς το patrascarnival.gr@gmail.com. Το προσωπικό σου email πρέπει επίσης να ταιριάζει με το όνομά σου ως υπεύθυνου του πληρώματος, όπως αναφέρεται στη δημοσιοποιημένη λίστα των πληρωμάτων. Αν είσαι επιχείρηση, το email πρέπει να υπάρχει σε επίσημη σελίδα της επιχείρησης, γι’ αυτό πρέπει να στείλεις συνοδευτικό σύνδεσμο που αναφέρεται.

Όλες οι προσφορές για τα πληρώματα είναι ΔΩΡΕΑΝ, εκτός αν κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας, όπου τότε θα έχετε έκπτωση 50% επί του τιμοκαταλόγου μας.

www.patrascarnival.gr/o αριθμός του πληρώματος

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας, η ηλεκτρονική διεύθυνση θα ισχύει μέχρι την έναρξη του επόμενου καρναβαλιού και θα είναι www.patrascarnival.gr/ο αριθμός του πληρώματος. Ο σχεδιασμός μας προβλέπει τα επόμενα χρόνια να συνεχίσει να υπάρχει, αλλά με την προσθήκη: patrascarnival.gr/2024/ο αριθμός του πληρώματος. Η προσθήκη αυτή κρίνεται απαραίτητη διότι η διεύθυνση www.patrascarnival.gr/ο αριθμός του πληρώματος θα αντιστοιχεί στα νέα πληρώματα που, στη συνέχεια, θα έχουν αργότερα την προσθήκη patrascarnival.gr/2025/ο αριθμός του πληρώματος και ούτως καθ’ εξής.

Ναι, Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο από τη σελίδα ή την εκδήλωσή σας χωρίς χρέωση, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, αλλά μην υπερβαίνετε τις 3 αλλαγές συνολικά. Έχετε δικαίωμα αποστολής 3 φορμών, συμπληρώνοντας σε κάθε φόρμα το σύνολο των αλλαγών ή προσθηκών που σας ενδιαφέρει.

Ναι, θα έχουν τη στοιχειώδη επιμέλεια μας εφόσον το προσθέσετε ως αίτημά στις παρατηρήσεις, αλλά δημοσιοποιούνται με τη δική σας ευθύνη.

Η προτεινόμενη μορφή είναι JPG και ο συνολικός αριθμός είναι έως 50 φωτογραφίες

Δεν υπάρχει περιορισμός, αλλά θεωρούμε υπερβολικό να σταλούν περισσότεροι από 10 σύνδεσμοι (link) για βίντεο

Από τη στιγμή που έχουμε τις απαιτούμενες πληροφορίες και το υλικό σας, εντός 24 ωρών θα έχουν ενεργοποιηθεί και καταχωρηθεί

Ναι, υπάρχει σχετικός τιμοκατάλογος με θέσεις και διαστάσεις banners ή stamps.

 

Φυσικά και μπορείτε, και αν πρόκειται για συνεργασία που απαιτεί ακόμη και κατ’ ιδίαν συνάντηση, θα σας καλέσουμε με δική μας χρέωση στο τηλέφωνο που θα μας υποδείξετε. Αναφέροντας το θέμα, θα μιλήσετε ή θα συναντήσετε τον κατάλληλο συνεργάτη μας.

Φυσικά, μας παρέχετε το υλικό και σας το επιστρέφουμε την ίδια ημέρα με την προσυμφωνημένη χρέωση.

Παντού, σε έντυπα, στα social media, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οπουδήποτε εσείς κρίνετε σκόπιμο, με την προϋπόθεση να υπάρχει νόμιμη συμμετοχή χωρίς να παραβιάζονται οι ισχύοντες κανόνες και νόμοι.

Η πληρωμή γίνεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού που θα λάβετε και θα αντιστοιχεί στην εταιρία μας, όπου απλά μας στέλνετε την απόδειξη πληρωμής. Επίσης, μπορείτε να πληρώσετε από το κατάστημά μας μέσω πιστωτικών καρτών. Σε περίπτωση που επιθυμείτε πληρωμή μετρητοίς, μπορείτε να συναντήσετε συνεργάτη μας.

Κατανοούμε την προσφορά σας. Το υλικό με χορηγό γίνεται δεκτό εάν το λογότυπο του χορηγού είναι τοποθετημένο διακριτικά και όχι υπερβολικά είτε σε φωτογραφίες είτε στο video. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορούμε να δεχτούμε τη συνεργασία: 1. Εάν το λογότυπο είναι τοποθετημένο υπερβολικά σε όλο το υλικό. 2. Αν ο χορηγός είναι ανταγωνιστής ή παρέχει παρόμοιες υπηρεσίες. 3. Εάν η επιχείρηση ή το προϊόν του χορηγού δεν είναι κατάλληλο για το κοινό μας.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε την επιθυμία σας, η οποία αποτελεί και υπόσχεσή μας. Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σύντομα θα λάβετε λεπτομερείς οδηγίες για τη διαδικασία συνεργασίας μας.

Η ιστοσελίδα patrascarnival.gr ανήκει στην εταιρία “BRAND” με την ηλεκτρονική διεύθυνση www.brand.gr (Αθήνα – Πάτρα). Η εταιρία αποδεικνύει την αγάπη της για τον θεσμό και τους κατοίκους μέσα από την εφαρμογή υψηλών προτύπων, την προβολή τoυ και τις συνολικές προσφορές και δυνατότητες που προσφέρει.

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή απορία που δεν βρίσκεται στο FAQ, μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμά σας εδώ.